7 de nov. 2012

Capseta de Lara

Bon dia!

Avui us parlarem de la primera capseta que vam fer.
Degut al taller que va organitzar In the Atia's Room, vam veure les opcions de decorar-la amb el que a mi m'agradava. Les pintures, tintes i tot el que necessita pinzell a mi mai m'ha agradat gaire, però descobrir el paper scrap sí.
Una gran amiga estava embarassada i havia de tenir a la petita Lara entre juliol i agost i vam decidir arriscar-nos i enviar-li el regal (viu a Sicília).

Després de comprar mil papers, adhesius de bebés, lletres i tot el què creia que em serviria per muntar-la vam començar a crear-la... La inspiració va venir ràpid perquè els conec des dels 8 anys així que els seus gustos no eren una dficultat per mi.

I clar, crèiem que enviar una capsa només, tot i la feina que suposava, amb la relació que tenim era trist, així que vam triar un kit de fotos de P'tit Kdo de Toga (crec recordar). Aquest kit contenia 3 cercles (no hi ha manera de tornar-lo a trobar i donem per fet que ja està descatalogat), on veiem la zona quadradeta rosa fucsia és on haurien d'anar les tres fotos de la petita i finalment tot anava lligat amb una cinta de tela rosa també per poder-ho penjar a l'habitació.
Per últim vam anar a Mataró a comprar xumets, biberons i una mica de robeta. Tot el que vam podem embutir a la nostra caixa!

Aquest va ser el resultat:


Sentim molt no poder penjar més fotos, però com que en aquell moment no teníem intenció de fer pública la nostra afició, les fotos són de molt baixa qualitat i no es veu cap detall... Les properes ja veureu que estan una mica més cuidades o com a mínim són més variades! :)

Per cert, aquest post coincidex amb l'arribada al poble de la petita Lara així que per fi la podrem conèixer!!
Iujuuuuu!!

Un abraçada!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada